LIDMAATSCHAP V&VN

Als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist zet je je in voor de beste zorg. Je wil deskundig zijn, meedenken en bepalen hoe jouw vak en beroep zich ontwikkelen. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Lees meer over de voordelen van een lidmaatschap.

Klik hier om lid te worden via de website van V&VN.
Geef daar aan dat je ook lid wilt worden van V&VN Palliatieve Zorg. aanvullend lidmaatschap van V&VN PZ kost €21,50.

Wat biedt het lidmaatschap van de specialistische afdeling palliatieve zorg,  Pal voor Profs?

  • Samenwerking met andere professionele zorgverleners
  • Bundelen van krachten, zodat we met elkaar een serieuze gesprekpartner zijn met andere beroepsverenigingen en organisaties

Het secretariaat van V&VN Palliatieve Zorg is te bereiken via onderstaand mailadres. Binnengekomen berichten worden ten minste 1x per week behandeld.

Om lid te worden van een van de afdelingen of platforms van V&VN moet je eerst op Mijn V&VN inloggen en daarna de vragenlijst invullen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Heb je nog geen Mijn V&VN-account, maak deze dan eerst aan. Als lid van V&VN sta je niet automatisch ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V. Nadat je de vragenlijst voor het lidmaatschap van V&VN hebt ingevuld, kun je je via de vragenlijst die daarop volgt inschrijven in het Kwaliteitsregister V&V.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.