WAT BIEDT HET LIDMAATSCHAP VAN DE V&VN PZ?

Bent u werkzaam in de palliatieve zorg en heeft u interesse voor de ontwikkelingen op dit gebied of wilt u graag een bijdrage leveren ter bevordering van de kwaliteit van de palliatieve zorg in Nederland? Meldt u dan aan als lid van de V&VN Palliatieve Zorg!

Wilt u lid worden van V&VN Palliatieve Zorg, dan kan dat via deze link 'lid worden'  of door een mail te sturen naar de ledenservice.

Om lid te worden van V&VN Palliatieve Zorg is het noodzakelijk basislid te zijn van V&VN. De totale contributie voor het lidmaatschap van de V&VN  bedraagt € 69,- per persoon per jaar (in 2021 wordt dat €74,-) voor gewone leden, en € 30,- voor studenten en gepensioneerden. Je kunt je dan ook inschrijven bij het kwaliteitsregister V&V

Je kunt je ook inschrijven in het Kwaliteitsregister zonder lidmaatschap van V&VN. Je betaalt dan € 67,- per jaar (€ 55,37 + € 11,63 btw). 

Naast het basislidmaatschap kun je lid worden van een aantal afdelingen, waarinder Palliatieve Zorg. Het lidmaatschap van Palliatieve Zorg is €20,50 per jaar.

 

Meer informatie over het basislidmaatschap V&VN.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.