22 MEI 2019 Bijeenkomst voor leden en geïnteresseerden

.

Hierbij nodigt het bestuur van afdeling palliatieve zorg van V&VN je van harte uit voor de opstartbijeenkomst op 22 mei a.s. in Utrecht.
Zoals we eerder berichtten maakten we als bestuur in het afgelopen jaar een wenteling in de manier waarop we vorm geven aan de rollen en taken van het bestuur. Deze wenteling bestaat uit een verandering in de werkwijze, namelijk die van:  'door het bestuur voor de leden' naar een 'van de leden voor de leden met ondersteuning van het bestuur'. Reden daarvoor was dat we als bestuur teveel werden opgeslokt door alle vragen die bij de afdeling binnen kwamen en dat we niet konden doen wat we graag wilden doen. Daarnaast was het voor jullie als leden niet goed zichtbaar wat we als bestuur allemaal deden.

Genoemde nieuwe werkwijze gaat verder vorm krijgen door het faciliteren van 2 projecten en 2 werkgroepen. Zoals we het nu zien gaan de projectgroepen gevormd worden door leden met ondersteuning van het bestuur. Iedere projectgroep krijgt een eigen budget en een grote mate van autonomie. De werkgroepen gaan aan de slag met een eigen opdracht. We zijn natuurlijk benieuwd naar jullie reactie en jullie aanvullingen op onze ideeën.

 

Ben jij benieuwd wat de projecten en de werkgroepen inhouden en wil jij

jouw kennis delen, zodat we dit alles nog beter kunnen faciliteren, kom dan vooral naar de opstartbijeenkomst op 22 mei 2019 in Utrecht. (exacte locatie volgt via mail)  Klik hier voor de uitnodiging

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.