Samen werken aan het verbeteren van de zorg voor mensen met dementie in de laatste levensfase en hun naasten.

Het project DEDICATED richt zich op palliatieve zorg voor mensen met dementie en hun naasten. Het doel is om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase van mensen met dementie, thuis en in het verpleeghuis, te verbeteren. We richten ons daarbij op: •palliatieve basiszorg en comfort •communicatie in de laatste levensfase •continuïteit van zorg •samenwerking tussen zorgverleners.

Om de kwaliteit van palliatieve zorg voor mensen met dementie te verbeteren, willen wij eerst in kaart brengen wat u, als zorgverlener, nodig heeft bij het verlenen van deze zorg.

Wilt u een aantal vragen willen beantwoorden? Bent u verpleegkundige, verzorgende of helpende en zou u voor ons een vragenlijst willen invullen? Klik dan op onderstaande link om de vragenlijst te openen: https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3UZrhkIiCTwZq2p

Uw mening is daarom van belang.

Contact Bij vragen of opmerkingen, kunt u gerust contact opnemen met één van de onderzoekers:

Sascha Bolt, onderzoeker s.bolt@maastrichtuniversity.nl

Sabine Pieters, onderzoeker  sabine.pieters@maastrichtuniversity.nl  

+31 (0)43 38 81831

Meer weten? http://www.dedicated-awo.eu

Op onze website vindt u een omschrijving van het project en regelmatige updates. Uw waardevolle informatie kan bijdragen aan de kwaliteits- verbetering van palliatieve zorg voor mensen met dementie in de toekomst. Alvast bedankt, uw deelname wordt zeer gewaardeerd.

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.