Nieuwsbrief complementaire zorg Levensboom en Kicozo januari 2018

De Levensboom bestaat nu alweer 20 jaar en onze AromaZorg Producten zijn er alweer 10 jaar! Zo bijzonder en een mooi moment om bij stil te staan. Op 1 januari 1998 begon ik, met mijn wortels in de verpleegkunde, met De Levensboom, bevlogen als ik was en ben om met complementaire zorg het beste uit de natuur aan patiënten te kunnen bieden.

De integratie van zorg en het verbinder zijn in de zorg vormen nog altijd en onverminderd mijn grote passie.

In 2008 werd het tijd om mijn eigen visie op natuurgerichte zorg om te zetten in de mooiste aromatische producten die het verschil kunnen maken. Onze producten vinden hun weg naar hospices, verpleeghuizen, ziekenhuizen, zzp'ers en thuiszorgorganisaties.

In 2013 verscheen daarbij de 1e editie van mijn boek Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening was en zoveel kennis en inzicht bracht aan professionals in de zorg. En mij bracht het, na het grote verdriet om mijn overleden Steve, een nieuwe liefde in Kees. In 2016 verscheen de 2e editie.

In 2015 verscheen de Engelse versie van mijn boek en sindsdien reizen Kees en ik de wereld rond, mogen mooie producten bieden en geef ik trainingen aan professionals van de VS tot het Verre oosten en de rest van Europa.  Lees hier verder

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.