Symposium, Voeding Bewegen en Kanker op 25-11-2016

Wat vinden patiënten met kanker en ‘survivors’ eigenlijk van al die goed bedoelde adviezen over voeding,bewegen en leefstijl? Helpt het om beter door het ziekteproces te komen? Ben je minder moe? Heb je minder last van bijwerkingen? Kun je de chemokuren beter aan? En kun je het tijdens zo’n intensieve behandeling nog opbrengen om een paar keer per week een uur te sporten?

Kun je al die dingen die de dokter, de diëtist, de fysio en de oncologieverpleegkundige ‘van je willen’ ook emotioneel aan? Trek je dat naast je boosheid, je verdriet en je wanhoop? En als het even niet meer gaat, wat dan? Hoe en door wie word je dan begeleid?
Deze en andere indringende vragen aan de patiënt komen bij de start van de jaarlijkse multidisciplinaire Studiedag ‘VOEDING, BEWEGEN EN KANKER’ op vrijdag 25 november a.s. uitgebreid aan bod in een bijzonder vraaggesprek dat televisiejournalist COEN VERBRAAK (bekend van het programma ‘Kijken in de ziel’) live on stage heeft met bekende en minder bekende Nederlanders die korter of langer geleden door kanker zijn getroffen. Lees hier verder en meld je aan

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.